Wij zijn een jong en dynamisch team. In 2007 zijn wij gestart binnen huisartsenpraktijk Sluijs in Hellum.  Inmiddels zijn wij gevestigd op verschillende plaatsen in de provincies Groningen en Friesland en Drenthe. Deze locaties bevinden zich merendeels binnen huisartsenpraktijken en op een aantal sportscholen. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u naar de pagina Locaties.

Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur contact opnemen met 0598 – 432501. Buiten kantooruren kunt u een mail sturen naar info@voedingsburovanderlinde.nl

Wat mag u van ons verwachten

U krijgt een gedegen, persoonlijk en up-to-date voedingsadvies met de hierbij behorende persoonlijke begeleiding. Bij de afvalchallenges wordt in groepen gewerkt en vindt de begeleiding in groepsverband plaats.

Wij bezoeken met regelmaat diverse symposia/cursussen om up-to-date te blijven en om te voldoen aan het kwaliteitsregister van de NVD. Wij staan dan ook geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en zijn aangesloten bij de NVD.

Onze Missie:

verbeteren van uw gezondheid, welzijn, voedingstoestand waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.